ANA SAYFA > SPOR > Lütfi Arıboğan Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti

Lütfi Arıboğan Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lütfi Arıboğan Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 27 Mayıs'ta yapılacak genel kurulunda başkanlığa adaylığını koyan Lütfü Arıboğan, Karşıyaka'yı ziyaret etti.

Basketbol Federasyonu'nun 27 Mayıs'ta düzenlenecek genel kurulunda başkanlığa adaylığını koyan Lütfü Arıboğan, Karşıyaka Spor Kulübü ziyaret etti. Ziyarette Başkan Fatih Diniz, Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, Eski Basketbol Şube Başkanı Nazım Torbaoğlu, yöneticiler ve Genel Menajar Selim Çınar da bulundu. Pınar Karşıyaka'nın son yıllarda potada yakaladığı başarılı grafiği öven Arıboğan, projelerini anlatarak seçimde destek istedi. Arıboğan'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını söyleyen Fatih Diniz, "Yeni seçilecek başkanın Türk basketboluna daha büyük ivme kazandırmasını temenni ediyoruz" dedi.
Arıboğan, Bostanlıspor Kulübü Başkanı ve Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, Urla Edaspor, Altay, İzmir Büyükşehir Belediyespor ve İzmir Üniversitesi kulüplerinin temsilcileriyle de görüştü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 7 genç oyuncu A Takıma alındı...
Sonraki Haber Karşıyaka'ya ''Tarihi Ödül''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?