ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastası çocuklar eğlendi

LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastası çocuklar eğlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastası çocuklar eğlendi

LÖSEV, çocukların yeni yıla umut ve sevinçle girmesi için ailelerine gıda, giysi, oyuncak ve nakit yardımlarını artırdı. Türkiye çapında hastanelerde yatan, tedavisi devam eden çocukları ziyaret ederek onlara yeni yıl hediyelerini ulaştırıyor.

LÖSEV, başta Ankara Merkez olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanında yeni yıl kutlamaları düzenleyerek çocukları mutlu etmeye devam ediyor. 8 ildeki irtibat ofisleri de yeni yıl moral etkinliği düzenleniyor. Etkinliklerde lösemili ve kanser hastası çocuklar dans edip şarkılar söyleyecek, pasta kesip hediyelerini alacaklar. 

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver yaptığı açıklamada; “Her yıl olduğu gibi bu yılı da çocuklarımız ve ailelerimizle mutluluk ve neşe dolu kutlamalarla bir arada karşılayacağız. Bunun için Türkiye’nin dört bir yanında çocuklarımız için partiler düzenliyoruz. Herkesin yeni yıl dileği farklıdır ama biz LÖSEV olarak tüm çocuklarımızın sağlıklarına kavuştuğu, mutlu bir yıl olmasını diliyoruz.” dedi.

Vakfın İzmir’de Ege Palas Otel ev sahipliğinde gerçekleştirilen yeni yıl organizasyonunda bölgede LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastası onlarca çocuk gönüllerince eğlendi. Palyaço ve stand up gösterileri ile moral ve motivasyon depolayan minikler yeni yıla güzel bir başlangıç yaptılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'deki parklar deprem toplanma alanı olarak düzenleniyor
Sonraki Haber Bostanlıspor MuayThai’de şampiyon çıkardı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?