ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor MuayThai’de şampiyon çıkardı

Bostanlıspor MuayThai’de şampiyon çıkardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor MuayThai’de şampiyon çıkardı

Sporun çeşitli dallarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Bostanlıspor bu kez de Muay Thai’de yeni bir Ege Bölge Şampiyonu çıkardı.

İzmir’de düzenlenen Ege Bölgesi Muay Thai şampiyonasında Bostanlıspor 4 sporcusu ile mücadele etti ve 1 şampiyonluk, 3 ikincilik kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Tarık Ziya Şenaraz Yıldızlar 40 Kiloda rakibini finalde nakavtla yenerek şampiyonluk kürsüsüne çıktı. 
57 Kilo alt gençlerde İsmail Ege Gürece finalde ilk iki seti almanın rahatlığıyla son rauntta hata yapınca maçı rakibine son yumrukla verdi ve şampiyonluğu kaçırarak ikincilikle yetindi. 
Alt Gençler 71 kiloda Furkan Özuslu ilk devre iyi dövüşmesine karşın ikinci ve son rauntta rakibinin tecrübesine ayak uyduramayınca maçtan yenik ayrılıp 2. Oldu. 
Alt Gençler 81 kiloda Samet Öner’in kazandığı yarıfinal maçında çıkan omuzundaki ağrıların ve doktor raporuna göre finale çıkamayınca ikincilik madalyası ile teselli buldu. 
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, antrenör Aytaç Uyanıker ve sporcularını tebrik ederek, “Yılın son şampiyonluğunu bize inanılmaz destek veren ve her zaman kulübümüzün yanında olan sporcu Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO’nun sporcu, sporu seven müdürü Suat Korkmaz’a hediye ediyoruz” dedi. 
Antrenör Aytaç Uyanıker, tecrübesiz olmalarına karşın ringde büyük başarıya imza atan Bostanlıspor’un bu branşta senini Türkiye Şampiyonası’nda da daha gür olarak duyuracağını söyledi. Uyanıker, “Bize her konuda destek veren ve arkamızda duran, her maçımızda bizimle yakından ilgilenen, sporun ve sporcunun en büyük dostu başkanımız Avni Erboy’a sonsuz teşekkürler” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastası çocuklar eğlendi
Sonraki Haber Planetaryum ve macera parkını 14 bin kişi ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?