ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV'den ailelerine kırmızı destek

LÖSEV'den ailelerine kırmızı destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV'den ailelerine kırmızı destek

LÖSEV, zor geçen pandeminin ilk gününden itibaren kanser hastaları ve ailelerini yalnız bırakmadı. Kuru gıdadan mobilyaya, hijyen malzemesinden eğitim- bilgisayar desteğine ve düzenli et ve et ürünleri desteğiyle binlerce hasta ve ailesine yardımda bulunulduğunu belirtti.

LÖSEV Kurban Bayramı'nda yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, 12 ay boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor. İzmir Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde LÖSEV yetkilileri tarafından gerçekleştirilen  kırmızı et yardımıyla, kanser hastalarının beslenmesindeki en önemli kaynak olan protein ailelere sunuldu. Ardından hasta ve hasta yakınlarına Lösemi ile mücadele ederken beslenme yöntemleri hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. Araştırmalar kansere yönelik iyileşmeyi sağlayacak fonksiyonların pek çoğu için proteinin önemini ortaya koyarken, yetersiz protein alımı hastalığın iyileşmesini yavaşlatıyor ve enfeksiyonlara karşı vücut direncini azaltıyor. 

“Destekler 81 ilde sürecek”
 LÖSEV’in et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve yakının faydalandığı kaydedildi. Aileler vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da ‘LÖSEV Et Kart’ ile büyük marketlerden,  hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Sandal’dan kan bağışı çağrısı
Sonraki Haber CHP'li Sındır: Çocuklarımızın güvenliği şansa bırakılamaz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?