ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV et ve et ürünleri yardımlarına devam ediyor

LÖSEV et ve et ürünleri yardımlarına devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV et ve et ürünleri yardımlarına devam ediyor

Et dağıtımlarına yıl boyunca hız kesmeden devam eden LÖSEV, 2020’de de binlerce hastayla bir araya gelerek protein açısından değerli kırmızı et ve et ürünlerini, kuru gıda yardımlarını elden teslim edecek, kayıtlı ailelerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyecek, alanlarında uzman gönüllerinin vereceği birbirinden kapsamlı eğitimlerle onları sosyolojik ve psikolojik yönden de destekleyecek.

Bu kapsamda İzmir'deki dağıtımlar Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Öncesinde LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerin katılımıyla gönüllü psikolog ve diyetisyen eğitimi ile hayata geçen çalışmada kayıtlı tüm aileler, LÖSEV çatısında bulunmanın mutluluğunu paylaşarak tüm bağışçılara teşekkürlerini ve dualarını ilettiler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deprem bu sefer sabaha karşı korkuttu
Sonraki Haber Karşıyaka’da fidan dikim şenliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?