ANA SAYFA > SPOR > Lisansı çıkmayan ABD'li basketbolcu Dustin Hogue gitti...

Lisansı çıkmayan ABD'li basketbolcu Dustin Hogue gitti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lisansı çıkmayan ABD'li basketbolcu Dustin Hogue gitti...

Pınar Karşıyaka, sezon başından bu yana takımla çalışan ancak 100 bin dolar bonservisi ödenmediği için lisans alınamayan Dustin Hogue memleketine gitti...

Hogue'un sözleşmesine göre 276 bin dolar yıllık ücretinin 100 bin dolar tutarındaki kısmının temmuz ayında imza attığı Güney Kore'deki kulübü Goyang Orions'a ödenmesi gerekiyordu. Ancak bu ödeme yapılmayınca lisansı alınamayan, bugüne kadar her deplasmana da götürülen oyuncu paralarını alamadığı gerekçesiyle Amerika'ya döndü.
3 aydır hiç ödeme yapılmayan oyuncu, kulübe ihtar çekti. Kuküp yasal sürenin dolacağı yarına kadar ödeme yapamazsa Hogue'un serbest kalacak.
Türkiye Basketbol Federasyonu, oyuncuya, maaşı hak ettiği tarihten itibaren 30 gün içinde ödenmezse kulübe ihtar çekerek 5 günlük süre zarfında serbest kalma hakkı tanıyor.
Pınar Karşıyaka ile 275 bin dolar yıllık ücretle gelecek sezonu opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayan Hogue, kulüpten bu parayı FIBA kanalıyla oynamadan talep etme hakkına da sahip olacak.
 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, Hapoel Holon engelini aştı
Sonraki Haber Karşıyaka'da 15 çocuk parkı yenilendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?