ANA SAYFA > MEDYA > Lionslarda görev değişimi

Lionslarda görev değişimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lionslarda görev değişimi

Merkezi İzmir olup Aydın, Denizli, Muğla ve Antalya ile Balıkesir-Edremit bölgelerindeki 54 Lions derneğinin üyesi olduğu 118 R Federasyonu’nda başkanlar değişti. Ege Palas Oteli’nde düzenlenen törende 2014-2015 Federasyon Başkanı Alper Tarhan, görevini yardımcısı Mevlüt Güven’e devretti.

Görev süresi içinde edindiği tüm birikimleri yeni başkanın başarısı için severek kullanacağını belirten Alper Tarhan “ Ben yerine biz olduğumuz sürece başarılarımız artacaktır. Güzel bir dönem geçirmenin huzuru içindeyiz. Dönemimizde tasarruf yaparak biriktirdiğimiz yaklaşık 50 bin TL’yi yeni yönetime aktarıyoruz. Üye sayımızı arttırdık, yeni kulüplerin kurulmasını sağladık. El ele vererek başarıya imza attık. Gelecek dönemde de aynı anlayışla yeni başkanımın yanında  hizmet etmeyi sürdüreceğim” dedi.

Lions kulüplerinde hizmette birlikteliğin önemini vurgulayan yeni dönem Federasyon Başkanı Mevlüt Güven  “ Hizmet etmeyi ilke edinmiş tüm üyelerimizle birlik olup yeni başarılar sağlayacağız.  Lions geleneğine uygun olarak bir yıllığına aldığım bu görevi geçmişteki birikimlerin üzerinde inşa edeceğim ” Dedi.

Törende 54 ayrı kulübün yeni dönem  başkanları ile çalışma komitelerinin yeni üyeleri da tek tek anons edilerek üyelere tanıtıldı. Bir sonraki dönemde başkan olacak olan  federasyon başkan yardımcıları da toplantıya katılarak etkinlikte görev aldı.

Lions kulüplerinde kulüp başkanı, sayman, sekreter, toplantı yönetmeni gibi görevlere seçilenler bir yıl sonra yerlerini yeni üyelere devrediyor. Bir sonraki yıl başkan olacak kişiler de önceden başkan yardımcısı olarak çalışmalara eşlik edip kendini hazırlıyor. Görev süresi dolan yönetici en az bir yıl daha “geçen dönem başkanı” sıfatı ile yeni başkanın sağ kolu gibi her hizmette yanında yer alıp ona yol gösteriyor. Aynı uygulama federasyon başkanı için de uygulanıyor. Her yıl değişim kuralı bulunduğu için de aynı koltukta uzun yıllar kimse kalamıyor.

Ülkemizde birçok sivil toplum kuruluşunda, çeşitli odalarda , siyasi partilerde seçilenlerin başkanlık koltuğunu kaybetmemek için sıkıntılar yaşanırken, Lions kulüplerinde her yıl başkanlar değişiyor.  Başkan olacaklar bir yıl önceden başkan  yardımcılığına getirilerek çeşitli eğitimlerden geçmesi sağlanıyor. Görevi sona erenler de yeni gelen başkana bir yıl daha eşlik edip eksikliklerini tamamlıyor.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK yönetiminden Vali Toprak'a ziyaret
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ilk hafta Beşiktaş'a konuk olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?