ANA SAYFA > İZMİR > Lions kulüpleri 100.yaşını kutladı

Lions kulüpleri 100.yaşını kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lions kulüpleri 100.yaşını kutladı

Uluslararası Lions Dernekleri kuruluşlarının yüzüncü yılını kutluyor. Ege ve Akdeniz bölgelerindeki kulüplerin bir araya gelmesiyle oluşan 118 Yönetim Çevresi Federasyonu, İzmir’deki merkezlerinde basın açılaması düzenleyip yüzüncü yıl pastasını kesti.

Lion kulüplerinin karşılıksız hizmet ürettiklerini belirten Federasyon Başkanı Cahit Kişioğlu “ Hizmet bayrağımızı daha da yukarılara çıkarmak, daha çok kişiye ulaşmak için gönüllü ordumuzla çalışacağız” dedi.

118 R Yönetim Çevresi Federasyonu’nun yüzüncü yıl nedeniyle Bayraklı’daki binalarında düzenledikleri törene Federasyon Başkanı Cahit Kişioğlu, kulüplerin kesim, bölge başkanları, kulüp başkanları ve üyeler katıldı. Yüz yıl önce dünyada yoksullukların ve savaşların yoğun olduğu dönemde ilk lions kulübünün kurulduğunu belirten Kişioğlu “ Başarılı insanların hırs ve olanaklarının toplumun iyileşmesi için kullanılması” anlayışı ile ilk kulüp kuruldu. Kısa sürede sayıları artıp tüm dünyaya yayıldı. Günümüzde 211 ülkede 46 bin 720 adet lions kulübü var. Tam bir milyon 424 bin  gönüllü üye ile karşılıksız hizmet üretiyor. Yüzüncü yılımızda  “ Nerede bir ihtiyaç varsa orada bir lion vardır” sloganı ile hizmet üretiyoruz.  “ dedi. Kulüp üyeler daha sonra hep birlikte 100. Yıl pastasını kesip daha çok hizmet üretmek için çalışacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avrupa'da ücretsiz yaşamaya gençlerden büyük ilgi
Sonraki Haber Atatürk Ormanı 50 yaşında!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?