ANA SAYFA > İZMİR > Liman şehri İzmir ''Kabotaj ve Denizcilik Günü''nü kutluyor

Liman şehri İzmir ''Kabotaj ve Denizcilik Günü''nü kutluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Liman şehri İzmir ''Kabotaj ve Denizcilik Günü''nü kutluyor

Türkiye’de 1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunuyla birlikte her yıl 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı olarak kutlanıyor. Bu kapsamda İzmir’de, birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

KARTONDAN TEKNELER YARIŞI

 Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen,  8. Kartondan Tekneler Yarışı etkinliğinde kurul odalarının üyeleri yarışacak. Etkinlik 1 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’de Alsancak Cumhuriyet Meydanı ve Pasaport İskele alanında gerçekleştirilecek. Yarışta, istenilen malzemeler kullanılarak yapılan teknelere binen oda üyelerinden, belirtilen mesafeyi ilk sırada bitiren birinci olacak. Yarış sonunda çeşitliödüller dağıtılacak.

TCG BEYKOZ BAYRAM BOYUNCA ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

 Güney Deniz Saha Komutanlığı; etkinlikler kapsamında TCG Beykoz Gemisi’ni 30 Temmuz 2015 tarihinde saat 14.00-18.00, 1 Temmuz 2015 tarihinde 10.00-12.00 ve 14.00-18.00 saatleri arasında Alsancak Limanı’nda ziyaretçilere açılacak.

KABOTAJ BAYRAMI’NDA YÜZME MÜSABAKASI

İzmir Yüzme İl Temsilciliği tarafından 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 13.30 da Atatürk Yüzme Tesisleri’nde yüzme müsabakaları gerçekleştirilecek. Müsabakalara, 2005 doğumlu bay ve bayan yarışmacılar katılacak. 100 metre kelebek, sırt üstü, kurbağalama, serbest stillerde yarışılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarihe geçecek bir başarı...
Sonraki Haber Zeytinyağı fiyatları yükseldi, taklitleri çoğaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?