ANA SAYFA > GÜNDEM > Lefkoşa Milletvekili Delican’ı ziyaret etti

Lefkoşa Milletvekili Delican’ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lefkoşa Milletvekili Delican’ı ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre, AK Parti İzmir il Başkanı Bülent Delican’ı ziyaret etti.

Kıbrıs Türk halkının milli mücadele yıllarında vatan uğruna şehit düşenlerin anıldığı 21-25 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası kapsamında İzmir’de düzenlenen fotoğraf sergisi için kente gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret etti. Töre ziyarette Türkiye’nin Kıbrıs Türkleri için fevkalade önemli olduğunu vurgulayarak, “Türkiye’nin başı ağrısa biz Kuzey Kıbrıs’ta hasta olup yatağa düşeriz. Gece gündüz Türkiye iyi olsun bizde iyi olalım diye dua edip çalışıyoruz. Türkiye şuan da siyasi, askeri ve ekonomik bakımdan büyük bir ülke olmuştur. Türkiye’nin bu konuma gelmesinde büyük çaba sarfeden Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Ahmet Davutoğlu’na şahsım adına sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.  İzmir’in Türkiye’nin üçüncü büyük şehri olduğuna dikkat çeken Töre, “İzmir çok güzel bir şehir çok beğeniyoruz. Ancak daha gelişmesi gereken yerleri olduğunu görüyoruz” diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Kıbrıs davasında milletvekilliği, bakanlık gibi önemli görevlerde bulunmuş Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre’nin Kıbrıs Sorunu ile ilgili engin ve derin bilgisinin kendilerine katkıda bulunduğunu ifade ederek, “Bundan sonra kendisiyle istişare içerisinde bulunarak İzmir’de düzenleyeceğimiz Kıbrıs’la ilgili panellerde kendisini konuşmacı olarak görmekten mutluluk duyacağız. Türkiye’nin tavrı Kıbrıs konusunda oldukça nettir. Orada bir Türk Cumhuriyeti var. AK Parti iktidarının Kıbrıs sorunu için yaptıklarını tüm dünya takdir ediyor. Ancak Rum tarafının uzlaşmaz tutumu biz oradaki Türklerin daha da güçlü olmasını gerektiriyor. Bu gücü de biz kendilerinde gördük. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EBSO, ekonomi gündemini belirledi
Sonraki Haber Çıray: 3.4 milyar dolarlık ihale kamuoyundan gizleniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?