ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Le Corbusier bu defa İzmirlilerle buluştu

Le Corbusier bu defa İzmirlilerle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Le Corbusier bu defa İzmirlilerle buluştu

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği’nin 9 Mart–8 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlediği “Çapraz Yansımalar/Mimarlık, Fotoğraf ve Metin” isimli sergi 19 Nisan 2016 Salı günü, İzmirlilerle buluştu.

Cemal Emden’in son beş yıldır oluşturduğu Le Corbusier portfolyosundan, Burcu Kütükçüoğlu’nun küratörlüğünde derlenen sergi İzmir Mimarlar Odası’nın Alsancak’taki İzmir Mimarlık Merkezi’nde yine Seranit Grubu’nun sponsorluğunda açıldı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı serginin açılışında Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, İzmir SMD Başkanı Sevgi Molva  ve Seranit Genel Müdür Yardımcısı Banu Uçak konuşma yaptılar.

Le Corbusier’nin önemli yapılarının ve güncel durumların izlenmesi için önemli bir fırsat sunan sergiyi İzmirliler 17 Mayıs’a kadar izleyebilecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üniversite hayatı, kariyer gelişiminin en önemli evresi
Sonraki Haber Felçte ilk 4 buçuk saat kaderinizi belirliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?