ANA SAYFA > GÜNDEM > Latife Hanım Mahallesi'nden başkan geçti...

Latife Hanım Mahallesi'nden başkan geçti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Latife Hanım Mahallesi'nden başkan geçti...

Karşıyaka Belediyesi Latife Hanım Mahallesi'nde seferberlik başlattı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Mahallelerimizdeki sorunları biliyoruz ve çözüm için özveriyle çalışıyoruz" dedi.

Latife Hanım Mahallesi'ndeki çalışmalara Fen İşleri, Park- Bahçeler, Sosyal Yardım İşleri, Spor, Veteriner İşleri, Temizlik İşleri, Ulaşım müdürlükleri başta olmak üzere, 10'a yakın birim katıldı. Çalışmalar kapsamında muhtarlık ofisi modern bir görünüme kavuşturuldu ve eksikleri giderildi. Parklar temizlendi ve yenilendi. Ağaçlar budandı, bakımları yapıldı. Parklarda yer alan spor aletleri ve çocuk oyun grupları yenilendi.
Mahallede asfalt, ızgara bakımı, yol bakım - onarım çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 30 yıldır toprak olarak kullanılan yollar asfaltlanarak mahalleliye kolaylık sağlandı. Mahallede görüntü kirliliği yaratan molozlar kaldırıldı, çöp konteynerleri temizlendi. Sineklere ve haşerelere karşı etkin bir ilaçlama yapıldı. Mahallede ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç, engelli, sağlık sorunu olan vatandaşlar ziyaret edilerek acil ihtiyaçları karşılandı. İZSU ile irtibat sağlanarak mahalledeki dere ıslah çalışmaları yapıldı ve köprü çalışmaları başlatıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Sokaklarımızın tüm sorunlarını biliyoruz ve çözüm için özveriyle çalışıyoruz. Acil ihtiyaçları gideriyoruz ve kronikleşen, 30 yıldır çözülemeyen sorunları çözüyoruz. Bizim için önemli olan mahalle halkının huzur içinde yaşaması ve rahat etmesidir. Bu kez Latife Hanım Mahallemizde bunu başardığımız için mutluyuz. Biz büyük bir aileyiz ve sorunları da el birliği ile çözüyoruz" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Karşıyaka’da etkinlikler ile kutlanıyor
Sonraki Haber Karşıyakalı Dinçer'i satırla yaralayan sanığa 14 yıl hapis cezası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?