ANA SAYFA > GÜNDEM > Kuşaktan kuşağa bayram tebriği

Kuşaktan kuşağa bayram tebriği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kuşaktan kuşağa bayram tebriği

Karşıyaka Rotaract Kulübü üyeleri, bu yıl üçüncü kez düzenledikleri Kuşaktan Kuşağa Projesi kapsamında Kurban Bayramı öncesinde Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde tedavi görmekte olan çocuklarla erken bir bayram kutlaması yapıp orada yatan hasta kardeşleriyle birlikte onların duygu ve dileklerini dile getiren bayram tebrik kartları hazırladılar.

Daha sonrasında Bostanlı’da bulunan Özel Burcu Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'deki büyükleri ile bayramlaşıp, onlarla çocukların hazırlamış olduğu anlam dolu bayram kartlarını paylaştılar.

Bayram kültürünü kuşaktan kuşağa yaşatacaklar!

Kulüp üyeleri; büyüklerinin çok anlamlı ve duygusal anlar yaşadıklarını, kartları hazırlayanlarla tanışmak istediklerini, aynı zamanda büyüklerinin geçmiş bayram anılarını anlattıkları bol sohbetli bir ziyaret olduğunu, gerçek anlamda bir bayram havası yaşandığını dile getirdiler. Anlamlı ve faydalı olduğuna inandıkları bu projeyi ileriki senelerde de tekrarlayarak bayram kültürünü kuşaktan kuşağa yaşatmaya gayret edeceklerine dikkat çektiler.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, transfer yasağını kaldırmak için çözüm arıyor
Sonraki Haber Teşekkürler Hanri Benazus

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?