ANA SAYFA > GÜNDEM > Küresel doktorlar BBP İzmir'i ziyaret etti

Küresel doktorlar BBP İzmir'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küresel doktorlar BBP İzmir'i ziyaret etti

Küresel Doktorlar Ege Sağlık Federasyonu Yönetim Kurul Üyeleri Büyük Birlik Partisi İzmir il Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette BBP İzmir il teşkilatının yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Prof. Dr. Hasan Hüseyin Yılmaz Başkanlığındaki Esafed Heyeti, Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanlığı görevine il yönetim kurulu üyelerinin oy birliği ile getirilen İsmail Gider’ e yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine başladı. Devamında ise Küresel Doktorların uluslararası arenada devam ettirdikleri sağlık hizmetleri ve üye dernekleri hakkında bilgiler aktardı.

İl Başkanı Gider ise yaptığı konuşmasında, “ Küresel Doktorların mahşeri vicdana seslenen hizmetlerinin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ben ve İzmir il teşkilatımızın insanı merkeze alan sağlık alanındaki fedakarane hizmetlerinizin her safhasında yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Dünyanın genel durumuna baktığımızda sizler gibi diğerkâm insanlara her geçen gün daha fazla ihtiyaç olduğu da gün gibi aşikârdır. Hassaten Müslüman coğrafyada buna daha fazla ihtiyaç var. Hiçbir beklenti içerisine girmeden hizmetlerinizi devam ettirmeniz ise takdire şayan bir diğer husustur. İnsanlık adına sergilediğiniz kıymetli hizmetlerinizin vicdanlardaki hak ettiği yerini bir gün tam anlamıyla bulacağından da hiç kuşkumuz yok. Sağlık alanında sürdürmüş olduğunuz hizmetlerinizde şahsım ve teşkilatım adına başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret, karşılıklı hediyeleşme ve iyi niyet dilekleri ile son buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 20 Bin üye hedefinin startı, İzmir’den verildi
Sonraki Haber

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?