ANA SAYFA > SPOR > Kültürpark’a modern spor salonu

Kültürpark’a modern spor salonu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kültürpark’a modern spor salonu

Kültürpark Tenis Kulübü’nün ilk kadın başkanı Server Uyaroğlu’nun tesislerde başlattığı yenilenme hamlesi ekonomik ömrünü yitiren spor salonu ile devam ediyor.

İzmir’de 75 yıllık tarihi ile Türkiye’nin en prestijli kulüplerinden birisi olarak anılan Kültürpark Tenis Kulübü’nün üye ve sporcularına yönelik hizmetlerine bir yenisi daha ekleniyor. Yılbaşından bu yana tesislerdeki soyunma odalarının yanı sıra engelli duşunu da yenilenirken Ramazan Bayramı’nın ardından hizmete girecek yeni spor salonunda üyeler çok daha iyi imkanlara sahip olacak.

İnşaat çalışmalarının aynı zamanda kulübün üyesi de olan Yüksek Mimar Hüseyin Onur Dinmez’in gözetiminde devam ettiğini bildiren Başkan Server Uyaroğlu, spor salonu ile üyelerin eskisinden daha büyük alanda aletli antrenman yapmasına olanak bulacağını söyledi.

Üyelerimiz daha fazla vakit geçirebilmeli

Yönetim kurulu olarak üyelerin kulüpte daha fazla vakit geçirebilmelerini hedeflediklerini vurgulayan Uyaroğlu, “Göreve geldiğimizden beri kulübümüz içinde aile havasını yakalamak için elimizden geleni yapıyoruz. Tesislerimiz güzelleştiği ve daha verimli hale gelmesiyle bu amacımıza ulaşacağız. İnşaat çalışmaları devam eden spor salonumuz Ramazan Bayramı sonrasında bitecek. Son derece modern bir mimariye sahip olacak salonumuz şimdiden tüm üyelerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya yeni opera binası geliyor
Sonraki Haber İngiliz hastanın tercihi, Türk doktorlar oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?