ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Kültür ve Sanat Etkinliklerinin Merkezi: Karşıyaka

Kültür ve Sanat Etkinliklerinin Merkezi: Karşıyaka

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kültür ve Sanat Etkinliklerinin Merkezi: Karşıyaka

Karşıyaka Belediyesi düzenlediği kültür-sanat etkinlikleriyle İzmir’de öncü olmaya devam ediyor.

İlçe Belediyelerin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri içinde Karşıyaka önce çıkıyor. Bu da Kültür Müdürlüğü'nün iyi çalıştığını gösteriyor.
Karşıyaka gibi, çağdaş yaşam ve Cumhuriyet değerlerinin çok önemsendiği bir şehirde kültür etkinliklerinin zengin olması gerekiyor. Karşıyaka Belediyesi de bu bilinçle çalışıyor.
Karşıyaka, İzmir Belediyeleri içinde en fazla kültür merkezi ve salonu olan ilçe. Altı salonda sürekli etkinlikler var. Özellikle Suat Taşer Sanat Merkezi Karşıyaka ve İzmir’in gözdesi.
Kültür Müdürlüğü'nün organize ettiği; Karşıyaka Caz Günleri, Türkü Günleri, Tiyatro Günleri ve Felsefe Günleri oldukça ilgi görüyor. Ülkemizin seçkin sanatçıları İzmirlilerle buluşuyor.
Bahar aylarında, Latife Hanım Anı Evi Müzesi Bahçesi'nde yapılan ikindi söyleşileri, müzik dinletileri; yaz akşamlarında düzenlenen park konserleri Karşıyaka’da yaşamı canlı kılıyor.
Yaptığı etkinlikleri, konularına göre Karşıyaka’daki ilgili kuruluşlarla birlikte düzenliyor. Böylece katılımcı belediyecilik örnekleri de sergiliyor.
Oda Orkestrası, Bandosu, Konservatuarı, Tiyatrosu, Halk Danları Topluluğu ile adeta bir Güzel Sanatlar Okulu gibi çalışıyor.
Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü bir şey daha yapıyor: İzmir dışından pahalı sanatçılar getirmek yerine, konser ve etkinliklerine İzmir ile Karşıyakalı sanatçıları çıkarıyor. İzmir’in yetiştirdiği değerlere sahip çıkıyor.
Bu başarılı çalışmaların altında, Karşıyaka’da dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla sıcak bağlantılar kuran, deneyimli Kültür Müdürü Nail Çetin’in imzası var.

www.karsiyakahaber.com
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vapur seferleri iptal edildi...
Sonraki Haber İKLEV genel kurulu yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?