ANA SAYFA > SPOR > Küçük Öztamur da babasının izinde...

Küçük Öztamur da babasının izinde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küçük Öztamur da babasının izinde...

Karşıyaka'nın eski basketbolcularından, Tuborg, Çakabey, Altay, Manisa Vestel ve Kuşadası takımlarında da basketbol oynayan şu anda ailesi ile birlikte Amerika'da yaşayan Murat Öztamur'un oğlu küçük oğlu Cem Oral Öztamur da ağabeyi Can ve babasının izinden gidiyor.

Ailesi ile birlikte Amerika'da yaşayan Murat Öztamur'un oğlu küçük oğlu Cem Oral potada harikalar yaratıyor.
Cem Oral Öztamur’un ABD’de öğrenimini sürdürdüğü Wake Forest Lisesi, North Caroline Eyaletinde Liseler Basketbol Şampiyonasında zafere ulaştı.
Her maçta ortalama 30 dakika forma giyen Cem, şampiyonluk kupasını kaldırırken, Eyalet Basketbol Karmasına seçilmenin mutluluğunu da yaşadı.
Spor adamı dede Hüsnü Oral, şampiyonluk maçını ABD'de izlerken, maç sonunda torunun başarısıyla göz yaşları döktü. Hüsnü Oral, "Bu bana veriklen en güzel yeni yıl hediyesi oldu. Keyfime diyecek yok" diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balkon Bahçeciliği ve Sebze Yetiştiriciliği kursu sertifikaları dağıtıldı
Sonraki Haber Şarkıcı Tüdanya, Başkan Tugay'ı konuk etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?