ANA SAYFA > ÇEVRE > Balkon Bahçeciliği ve Sebze Yetiştiriciliği kursu sertifikaları dağıtıldı

Balkon Bahçeciliği ve Sebze Yetiştiriciliği kursu sertifikaları dağıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balkon Bahçeciliği ve Sebze Yetiştiriciliği kursu sertifikaları dağıtıldı

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü işbirliğiyle yaşama geçirilen Balkon Bahçeciliği ve Sebze Yetiştiriciliği kursu sertifika töreni yapıldı.

Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür'ün başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptığı törene İzmir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı  Dr. Fatih Kilic, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Engin Altunoğlu, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Korkmaz, Şirince Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Kuzu ve Tarım ve Orman Bakanlığı desteğiyle kurulan Ecorec Gübre Genel Müdürü Dr. Orhan Küçükgül de katıldı. Tören Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda yapıldı.
“Karşıyaka’da Balkonlar Yeşilleniyor” sloganıyla Karşıyakalı Hanımlara yönelik yapılan kursta mutfak atıklarının değerlendirilerek kompost yapımından sonra ev balkonları ve teraslarında sebzelerin nasıl yetiştirilebileceği, toprak hazırlığı, gübrelenmesi, sulanması, hastalık ve zararlıları hakkında eğitimler verilmiştir.
Konuşmaların ardından tören, eğitimlere katılarak başarılı olan kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ve balkon saksılarında kullanmaları için organik kompost gübre dağıtımının yapılmasıyla sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ahmet Çelenay'ı kaybettik
Sonraki Haber Küçük Öztamur da babasının izinde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?