ANA SAYFA > İZMİR > Kubilay'ın anısı bu koşuyla yaşıyor

Kubilay'ın anısı bu koşuyla yaşıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kubilay'ın anısı bu koşuyla yaşıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit Asteğmen Kubilay anısına düzenlenen “Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu” bu yıl 9. kez koşulacak. Türkiye’nin en başarılı atletlerini bir araya getirecek koşu için son başvuru tarihi 22 Aralık Salı günü.

Menemen ilçesinde 85 yıl önce meydana gelen kanlı ayaklanmada, Cumhuriyet karşıtı güçler tarafından şehit edilen Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ve arkadaşları, 23 Aralık’ta anılacak. Anma etkinlikleri kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu”, ülkenin başarılı atletlerini bir araya getirecek.

Bu yıl 9. kez düzenlenecek 10 kilometrelik koşu,  Çanakkale Asfaltı’ndan başlayarak Menemen’deki Şehit Asteğmen Kubilay Anıtı önünde sona erecek. Startı saat 08.00’de verilecek koşu 4 kategoride koşulacak.

Toplam 30 bin TL ödüllü yarışmaya son başvuru tarihi olarak 22 Aralık Salı günü belirlendi. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu’nda saat 17.00’ye kadar kabul edilecek kayıtlar hakkında ayrıntılı bilgi  0232 293 4213 nolu telefon numarasından alınabilecek.

Büyük Erkek (1995 doğumlu ve üzeri), Büyük Kadın (1995 doğumlu ve üzeri), Genç Erkek  (1996-1997 doğumlular), Genç Kadın (1996-1997 doğumlular) kategorilerinde düzenlenecek yarışma için her kategori için biricilik ödülü 2.500, ikincilik ödülü 2.000, üçüncülük ödülü 1.500, dördüncülük ödülü 1.000, beşincilik ödülü 500 TL olarak belirlendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Köylüler ile zeytin silkeleyip topladılar
Sonraki Haber Kuaföre verilen ilginç ceza yaşlılara ödül oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?