ANA SAYFA > SPOR > KSK'ye Gelişim Koleji'nden 200 bin TL'lik jest...

KSK'ye Gelişim Koleji'nden 200 bin TL'lik jest...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'ye Gelişim Koleji'nden 200 bin TL'lik jest...

Gelişim Koleji, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 200 bin TL'lik borcunu sildi...

Karşıyaka Spor Kulübü'nde 2014-15 sezonunda forma giyen yabancı oyuncular Marina Tumas ve Alssya Safronova'nın 2 çocuğunu  Gelişim Koleji'nde okutan voleybol şube yönetimi, okula öğrenim ücretlerini ödemedi. Konuyu yargıya taşıyan Gelişim Koleji bu güne kadar borcunu tahsil edemedi.
Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki yönetim kurulu, Gelişim Koleji Sahibi Serdar Öner ile görüştü ve Öner'in bu borcu kulübe bağışlamasını sağladı. Kulüp bu jeste karşılık okulun reklamını Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'na 2 yıl konmasını sağlayacak.
Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu, faizleriyle birlikte 200 bin TL'lik alacağını bağışlayan Gelişim koleji ve Sahibi Serdar Öner'e sosyal medyadan teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kızlar son 16'da...
Sonraki Haber CHP Karşıyaka, TEMAD ve TESUD'u ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?