ANA SAYFA > SPOR > KSK'li sporcular Gazi Mustafa Kemal Sergisi'ni gezdi

KSK'li sporcular Gazi Mustafa Kemal Sergisi'ni gezdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'li sporcular Gazi Mustafa Kemal Sergisi'ni gezdi

Karşıyaka Spor Kulübü'nün profesyonel liglerde mücadele eden 3 takımı Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal Sergisi’ni ziyaret etti.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün profesyonel liglerde mücadele eden 3 takımı, profesyonel futbol takımı, Pınar Karşıyaka basketbol takımı ve Yaşar Üniversitesi Karşıyaka bayan voleybol takımlarıyla bazı tenisciler Folkart Galeri’de yer alan Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal Sergisi’ni ziyaret etti.
Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Büyükkarcı,  Başkan Vekili Gökhan Şensan ile Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, grubun basın direktörü Ünal Ersözlü ve takım antrenörleri, futbolcu, basketbolcu, voleybolcu, tebnsicilerin katıldığı sergi ziyaretinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bugüne kadar yayınlanmamış fotoğraflarından kullandığı kahve fincanına, Atatürk kapaklı Time Dergisi’nden Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nda kullandığı gaz lambaları ve çeşitli kıyafetlerine kadar çok farklı objeler sporcularımız tarafından ilgiyle karşılandı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın hatıra bileti kampanyasına destek büyüyor
Sonraki Haber Ufuk Sarıca'nın babası vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?