ANA SAYFA > SPOR > KSK'li Cenk: Benimle danışman görüştü...

KSK'li Cenk: Benimle danışman görüştü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'li Cenk: Benimle danışman görüştü...

Karşıyaka alt yapısından yetişen 178 bin TL. alacağı olan, sözleşmesi bittiği için de yeni sezon öncesi yönetimle anlaşamayan stoper Cenk Özbey vedaya çok yakın.

Futbola başladığı Karşıyaka'ya 2013 yılında Boluspor'dan dönen Cenk, geçen sezon 34 lig maçının 32'sinde forma giyerek 3 gol attı. 26 yaşındaki stoper, "Yönetim adına benimle görüşmeyi kulübe danışmanlık yapan Murat Şamil Şen yaptı. Geçen yıl çok sıkıntılı dönemler yaşadım, Karşıyaka'daki misyonumu tamamladığıma inanıyorum. Geçen sezon sıkıntılar içinde, birbirimize destek olarak ayakta kaldık. Kaburgamda kırık olduğu halde haftalarca özveriyle oynadım. Dilerim yeni sezonda aynı sıkıntılar yaşanmaz. Karşıyaka'da doğup büyüdüm. Karşıyaka benim yuvam. Ama ailemi de düşünmek zorundayım. İlerde bir gün Karşıyaka'ya dönmeyi çok isterim" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Ali Kemal'in sözleşmesi fesh edildi...
Sonraki Haber Karşıyaka'da sokaklar yenileniyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?