ANA SAYFA > SPOR > KSK'DEN VOLEYBOLDA ALTYAPI HAMLESİ

KSK'DEN VOLEYBOLDA ALTYAPI HAMLESİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'DEN VOLEYBOLDA ALTYAPI HAMLESİ

Karşıyaka filede, Gökhan Sezal'ı altyapı teknik korrdiantörlüğü görevine getirdi. Yeşil kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Voleybol şubemizde bu sene, tarihimizde bir ilk olmak üzere ayrı bir altyapı yönetimi kurulmuş ve Av. Serkan İncekaş başkanlığındaki Voleybol altyapı yönetimimiz görevine başlamıştır. Karşıyaka voleybolunun marka değerinin daha etkin bir biçimde kullanılması ve voleybol eğitimindeki öncü rolünün sağlamlaştırılmasını hedefleyen yeni altyapı yönetimimiz, bu hedef doğrultusunda Gökhan Sezal hocamız ile anlaşmış ve kendisini altyapılar teknik koordinatörlüğüne getirmiştir. Hem İzmir’de hem de Ankara’da son derece başarılı bir voleybol altyapısı bulunan kulübümüz, bu hamle ile birlikte altyapıda tüm ülkemiz için örnek teşkil edecek ve ülke voleyboluna büyük katkı sunacaktır. Bu yolda altyapı başkanımıza ve yönetici arkadaşlarına başarılar diliyor, Gökhan Sezal hocamıza da hoşgeldiniz diyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İGC BAŞKANI SERTEL'DEN ELEŞTİRİLERE YANIT...
Sonraki Haber YENGELERDEN ŞAMPİYONLUK POZU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?