ANA SAYFA > SPOR > KSK'den şirket açıklaması

KSK'den şirket açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'den şirket açıklaması

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu sosyal medyadan şirket ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu | Açıklama

Değerli Karşıyaka'lılar, 15 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ve Karşıyaka Spor Kulübü'nü tarihinin belki de en önemli genel kurulu olan ve şirketleşmemizin önünün açıldığı bu Mali Genel Kurul'da, kulübümüzün kurtuluş reçetesi olan "Karşıyaka Sportif A.Ş'" nin ilk adımlarını hepberaber atmış bulunmaktayız.
Yaklaşık 6 ay süren çalışmalarımızı, tespitlerimizi ve görüşmelerimizin sonuçlarını şeffaflıkla camiamızla paylaştığımız genel kurulumuzda, camiamızın tam bir birlik ve beraberlik içerisinde, oy birliğiyle bu atılımın önünün açmış olması, bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Takdir edeceğiniz üzere, genel kurul öncesi yaşadığımız süreçte, gerek profesyonel firma ve danışmanlarla yapmış olduğumuz kurumsal yönetim alt yapı çalışmalarını, gerekse Karşıyaka'mızın yaşam tarzına, etik değerlerine, sosyal yapısına uygun yatırımcı adayları ile gerçekleştirdiğimiz ön görüşmelerimizi, ticaret hayatının gizlilik ilkeleri gereğince camiamızla ilk kez genel kurulumuzda paylaşabildik ve fakat bu gelişmelerin camiamızda yarattığı heyecanı görmek bizleri geleceğimiz adına çok mutlu ve güçlü kılmıştır. Kurmuş olduğumuz komitemizle, çalışmalarımızda daha hızlı yol alacak ve Karşıyaka'mızın hak ettiği yere gelmesini hep birlikte sağlayacağız. Yaptığımız çalışmalarda emeği geçen herkese, Karşıyaka'mıza ilgi gösteren tüm kurumlara teşekkür ederken, bu yolda gerçek ve somut adımlar atan Infinite Investment Group'a ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kulübümüzün marka değeri o denli yüksek ki, etik değerleri ve gizlilik ilkelerini korumakla yükümlü olduğumuz genel kurulumuz öncesi dönemde, bazılarıyla kişisel tanışıklıklarımız ve dostluklarımız olan fakat şirketleşme projemizle direkt ilgili olmayan, kulübümüze resmi bir teklifte bulunmayan yurt içinden ya da yurt dışından saygın kişi veya kurumların temsilcileri dahi, İzmir'imize şahsi işleri ve/veya gezi amaçlı gelmiş olsalar da, kamuoyunda ve medyada iyi niyetle müstakbel yatırımcı adaylarımızmış gibi yansıtıldılar. Kongremizde görüldüğü üzere, şu ana kadar ciddi bir iletişimde olduğumuz ve somut adımlar atan kişi ve kuruluşlar bellidir.
Bugün basında yer alan Onexim isimli firmadan bu süreç dahilinde alınan resmi bir teklif olmadığını da belirtmek isteriz.
Bizlere güvenen ve destekleyen camiamıza, genel kurulumuza ve taraftarlarımıza, bu süreçte desteklerini ve ilgilerini esirgemeyen kişilere, kurumlara, danışmanlara, yerel ve ulusal basına çok teşekkür eder, bu desteğin aratarak devam etmesini temenni ederiz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cazip Coşkuner vefat etti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya para cezası...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?