ANA SAYFA > SPOR > KSK'de transfer yasağı için pazarlık

KSK'de transfer yasağı için pazarlık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de transfer yasağı için pazarlık

Futbol Federasyonu'nun talimat değişikliğiyle icralık futbolcu ve teknik adamlara olan 2 milyon 800 bin TL'lik icralık borcundan kaynaklanan yeni transfer yasağını kaldırmak için Karşıyaka'da Ali Erten başkanlığındaki yönetim, alacaklılarla pazarlığa oturdu.

Eski futbolculardan Özgür Bayer, Barış Memiş, Burak Karaduman, Osman Bozkurt, teknik direktör Sait Karafırtınalar ve ekibi ile yapılan görüşmede toplam 500 bin TL indirim sağlanırken, Erçağ Evirgen ile Adnan Güngör'ün indirime yanaşmadığı bildirildi. Yabancı oyuncular Ronieli ve Dalmat'la görüşmeler ise sürüyor.

Yeşil kırmızılı yönetim, indirim sağlanan dosyaları, borçları temizleyip kulübe Süper Lig'e çıkması için destek olacağını açıklayan işadamı Erdal Acar'a gönderdi.

Yine eski futbolculardan Tiago ve Baykal Can'ın 1 milyon 266 bin TL'lik alacağından kaynaklanan transfer yasağını, kongre öncesi kulübe bağış yaparak kaldıran Erdal Acar, bu dosyaları da ödeme sözü verdi. Borçları nedeniyle geçen sezon başında 1 puan silme cezası alan ve daha sonra bu cezası ertelenen Karşıyaka, vergi borçlarını daha önce taksitlendirdi. Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan borçlar ise Torba Yasa kapsamında ödeniyor.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1912 Karşıyaka Derneği'nde yeni başkan Bilget
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?