ANA SAYFA > SPOR > KSK'de "tek kasa sistemi" kongreyi getirebilir...

KSK'de "tek kasa sistemi" kongreyi getirebilir...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de

Kulübü ekonomik krizden kurtarmaya çalışan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, "tek kasa sistemi"nin futbol, basketbol ve voleybol başta olmak üzere tüm şubelerde uygulamaya geçtiğini söylerken yönetimi güçlendirmek için önümüzdeki günlerde kongre kararı alabileceklerinin sinyalini verdi.

Ana sponsor gelirinin yanı sıra reklam ve kombine gelirleri olan basketbol şubesi ile girdikleri son derece kısıtlı futbol şubesi arasında son yıllarda meydana gelen ve zaman zaman da huzursuzluğa neden olan parasal konulardaki çekişme için Başkan Mutlu Altuğ, "gerçeklerden kaçamayız" dedi ve şunları ekledi:
"Tek kasa sistemi yanlış anlaşılmasın. Bir tarafta her şeye sahip bir şube, diğer tarafta hiçbir şeyi olmayan bir şube var. Bu durum doğal değil. Basketbol gözbebeğimiz ama branşçı, takımcı değil, kulüpçü olmalı, kulübün bekasını düşünmek zorundayız. Bu konuda taviz söz konusu değil. Tek kasanın yeni tüzüğün getirdiği şartlardan birisidir. Ana yönetimin hakimiyeti daha fazla olmalı. Tabii ki basketbolun ana sponsor geliri şubeye ait. Ama ekstra bir gelirin tamamen şubeye aktarılması yerine, ihtiyacı olan diğer şubelere dağıtılması daha doğru.

Yönetimi güçlendirmek için çalışmaları olduğunu dile getiren Altuğ, eski yöneticilere zeytin dalı uzattı. Altuğ, Devre arasına kadar olan ödemelerin çoğunu yaptık. İkinci yarıda güvenoyu almak için kongreye gidebilir veya yönetimi dışarıdan destekle güçlendirebiliriz. Karşıyaka'da yıllardır yöneticilik için elini taşın altına koyan çok az sayıda isim var. Ben elimi uzatıp, geçmişte kulübe hizmet eden, gelecekte edecek herkesle tokalaşmaya hazırım" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de okullar 1 gün tatil
Sonraki Haber Kar yağınca Karşıyakalı futbolcular basket oynadı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?