ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Shukurov krizi çözüldü, Tiago ve Baykal ile uzlaşma sağlanamadı

KSK'de Shukurov krizi çözüldü, Tiago ve Baykal ile uzlaşma sağlanamadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Shukurov krizi çözüldü, Tiago ve Baykal ile uzlaşma sağlanamadı

Transfer yasağını kaldırabilmek için eski futbolcuları Tiago ve Baykal Can'la anlaşma zemini arayan Karşıyaka yönetimi, iki futbolcuyla da uzlaşamadı.

Toplam 470 bin dolar alacakları bulunan 2 oyuncu, yeşil kırmızılıların tekliflerine olumsuz yanıt verdi. Tiago ve Baykal'dan makul rakamlara inmelerini beklediklerini söyleyen 2'nci Başkan Azat Yeşil, "İkisi de uçuyor. Bu şartlarda yasağı kaldırmamız zor görünüyor. Mevcut kadroya ödeme yapmak bizim için daha önemli" dedi. Sezon başında ara transferde gelebilecek yasağı hesapladıklarını sözlerine ekleyen Azat Yeşil, şöyle konuştu:

"Bu yüzden fazla transfer yaptık. Ayrılanlar oldu ama halen iyi bir kadroya sahibiz. U-21 takımının defans oyuncusu Fatih Eren, Antalya kampına katıldı. Gerektiği zaman alt yapıdaki oyuncularımızdan da yararlanabiliriz. Tiago ve Baykal, esnek davranırsa yasağı kaldırıp takviye yaparız ama uzlaşamazsak yola kesin olarak mevcut kadroyla devam edeceğiz."

Bu arada Karşıyaka yönetimi, 55 bin dolar alacağı için FIFA'ya başvuran Mahir Shukurov'a gerekli ödemeyi yaparak takımda kalmasını sağladı. Yeşil kırmızılı ekip, ilk yarı bitiminde kaleci Loriya, Deniz ve paralarını alamadıkları için kulüpten şikayetçi olan Berkan ve Ofoedu'yu kaybetti. Geçen ay Shukurov gibi FIFA'nın yolunu tutan Juninho ise takımda tutuldu

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZKA ile İzmir ekonomisine 54 milyon TL girdi sağlanacak
Sonraki Haber İzmir'deki inanç temsilcileri bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?