ANA SAYFA > SPOR > KSK'DE JUNINHO'NUN ALTERNATİFLERİ HAZIR

KSK'DE JUNINHO'NUN ALTERNATİFLERİ HAZIR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'DE JUNINHO'NUN ALTERNATİFLERİ HAZIR

Karşıyaka yönetimi, sağlık kontrolünden geçmesi koşuluyla 2 yıllık sözleşme imzaladığı Juninho'da sorun çıkması halinde alternatif isimlere yönelecek.

Listede Brezilya ve Fransa'dan birer oyuncunun yer aldığı öğrenilirken, Denizlispor'dan Yusuf Şimşek'in eski öğrencisi Kahe'de B planı olarak düşünülüyor. Pubis ve sporcu fıtığı sorunu yaşayan, sezon sonunda ameliyat olan Juninho'nun raporu temiz çıkarsa sözleşmesi 8 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak.

Olumsuz rapor halinde ise sözleşme feshedilip diğer isimlerle temas kurulacak. Stoper, oyun kurucu ve alternatif kaleci arayan Karşıyaka Medical Park Antalyaspor'dan ayrılan stoper Deniz Barış'tan haber bekliyor. Yönetim geçen sezon Çaykur Rizespor'da kiralık olarak alınan Cenk Güvenç'i de beklemede tutuyor. Yeşil kırmızılılar, oyun kurucu mevkine de yabancı transfer yapmayı hedefliyor. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki gurbetçi seçmeler devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber FARALYALI VE GÜRBÜZER ANILIYOR
Sonraki Haber İZMİR'İN BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLERİ İKÇÜ'DE YETİŞECEK

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?