ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Gökhan Karadeniz olmadı hedef Berkay Can

KSK'de Gökhan Karadeniz olmadı hedef Berkay Can

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Gökhan Karadeniz olmadı hedef Berkay Can

Karşıyaka, Fenerbahçeli stoper Berkay Can Değirmencioğlu'na talip oldu.

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Kayserispor'da Karşıyaka'nın başına geçen teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'la birlikte şampiyonluk yaşayan Berkay'a Göztepe'nin de talip olduğu, fakat Karşıyaka'ya yakın olduğu öğrenildi. Genç futbolcu, daha önce Denizlispor ve Osmanlıspor'da da kiralık olarak forma giydi.

Şimdiye kadar 7 takviye yapan ve Erzurum kampını bu futbolcuların haricinde genç ağırlıklı kadroyla sürdüren Karşıyaka'da Eskişehirsporlu Hürriyet, Kayserisporlu Serkan Kurtuluş ile Sereno Fonseca, Gençlerbirliği'nden Tayfur, Belçikalı Yassine El Ghanassy'nin durumları yeni haftada belli olacak. Öte yandan Trabzonsporlu golcü Gökhan Karadeniz, yıllık ücretini peşin isteyince transfer rafa kalktı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mide küçültme ameliyatından sonra yaşamını yitirdi
Sonraki Haber Karşıyakalı minikler ''kardeşlerine'' sahip çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?