ANA SAYFA > SPOR > KSK’de genel kurul tarihi belli oldu

KSK’de genel kurul tarihi belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK’de genel kurul tarihi belli oldu

Karşıyaka Spor Kulübü’nde genel kurul tarihi sonunda belirlendi…

Karşıyaka Spor Kulübü’nün genel kurulu normal tarihinde yapılması gerekirken, yapılıp koronavirüs pandemisi nedeniyle geçen yıl da ertelenmesi sonucunda merakla beklenen tarih sonunda belli oldu. Genel kurul, 26-27 Haziran, ekseriyet sağlanamadığı takdirde de 3-4 Temmuz tarihinde toplanacak.
Kongre, koronavirüs tedbirleri altında düzenlenecek. Seçim öncesi şu ana kadar Başkan Turgay Büyükkarcı dışında kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan çıkmadı. 
Turgay Büyükkarcı, kongreyi geç yapma nedenlerinin koronavirüs yasakları olduğunu hatırlatarak, yönetim olarak seçimden kaçmadıklarını, hesap veremeyecek durumda olmadıklarını söyledi. Karşıyaka Spor Kulübü genel kurulu en son 3.5 yıl önce 20 Ocak 2018'de toplanmıştı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da şirketleşme için ilk resmi adım atıldı
Sonraki Haber Başkan Soyer: Kültür politikalarına birlikte yatırım yapacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?