ANA SAYFA > SPOR > KSK yönetiminden Yetiş açıklaması

KSK yönetiminden Yetiş açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK yönetiminden Yetiş açıklaması

Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi resmi sitesinden açıklama yayınladı. KSK'nin yönetici Korhan Yetiş'in Yeni Asır Gazetesi kaynaklı haberi üzerine yaptığı açıklama şöyle:

"Sözkonu haber gerçekleri yansıtmamaktadır. KSK futbol şube sorumlularından Korhan Yetiş'in  hiçbir zaman haberde yazıldığı şekilde bir düşüncesi ve davranışı olmamıştır. Kendisi başından beri Ayhan hocamızla bizzat, tanışma yemeğinden futbolcularımızla ilişkilerine kadar yakınen ilgilenmiş, Orduspor maçında tribünde hocamızın yanında yer almış, her zaman Ayhan Akman hocamızla beraber olmuştur.  Karşıyaka'ya hizmeti kendisine görev edinmiş ve bu görevini özveriyle yerine getirmekte olan bir yöneticimiz hakkında böyle bir haberin ne maksatla ve kim tarafından yazıldığını anlamak mümkün değildir.

Camiamımızda yanlış anlamalara ve kafa karışıklığa neden olmaması için yönetim olarak bu açıklamayı yapma zorunluğu doğmuştur."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Çok önemli bir rakipten galibiyet aldık
Sonraki Haber Karşıyaka AG, TVF Spor Lisesi'ni rahat yendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?