ANA SAYFA > SPOR > KSK Yönetimi'nden taraftara teşekkür

KSK Yönetimi'nden taraftara teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Yönetimi'nden taraftara teşekkür

Karşıyaka Spor Kulübü resmi sitesinden "Büyük Karşıyaka Taraftarımıza Teşekkürler" başlıklı açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

"Sezonun ilk maçı olan Antalyaspor maçı öncesinde takımı otelinden alıp, konvoy halinde stada getiren, maç boyunca dışarıdan da olsa gerekli  desteği verip, takımına moral ve motivasyon kaynağı olan, haklı protestoları ile sesini ilgili yerlere ulaştıran büyük Karşıyaka taraftarımıza teşekkür ediyoruz.

 Taraftarın bu protestosunun gerekli yerlere ve makamlara mesaj olarak ulaşmış olduğunu düşünüyoruz. Her zaman kulübümüzün en büyük destekçisi ve itici gücü olan taraftarımızı bundan sonrada takımıyla birlikte,  saha içinde görmek en büyük isteğimizdir. Bunun da böyle olacağına inancımız tamdır.

KSK YÖNETİM KURULU"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrikler kesilecek
Sonraki Haber Belediye Başkan Yardımcısı odasında sürpriz nikah...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?