ANA SAYFA > SPOR > KSK Yönetiminden Stat açıklaması

KSK Yönetiminden Stat açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Yönetiminden Stat açıklaması

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi resmi sitesinden stat ile ilgili açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun ana görevi kulübün çıkarlarını ön planda tutarak, bütün alanlarda, kulüp değerlerini koruyucu politikalar üretmektir. Bu bağlamda yönetim kurulumuzun en acil işlerinden birisi de 102 yıllık Asırlık Çınara bir an önce stadyum ve tesisler kazandırmak ve oluşabilecek gelir getirici yatırımların gerçekleştirilmesidir.

Bilindiği gibi stadın ve ek tesislerin Yalı'da yapımı ile ilgili, hazırlanan proje uyarınca inşaatın ihalesi gerçekleştirilip, çalışmalar yüklenici firma tarafından başlatılmıştır. Yönetimimizce başlangıçtan beri mevcut projenin Yalı'daki yerimizde uygulanması ve inşaatının başlayıp bir an önce bitirilmesi konusunda hiçbir zaman aksi bir görüşümüz olmamıştır. Ancak, inşaatın imar izni konusunda kulübümüz dışında gelişen olaylar nedeniyle belirsiz bir durum doğmuştur.

Halen belirsizliğin devam ettiği böyle bir ortamda ruhsat alınamadığı sürece Yalıdaki Tesislerimizi, boşaltmamız işi hızlandırmayacağı gibi ileride telafisi zor ve kulübümüz zararına sonuçlar da doğuracaktır.

Takdir edilmelidir ki bize ait olmayan bir alanda yapılacak bir tesis ile ilgili alınacak her türlü hukuksal uygulamalara saygı duymak durumundayız. Bu nedenle yönetimimiz bu gecikmeler ve belirsizlikler karşısında bir an önce sonuca ulaşabilmek için farklı seçenekler ve çözümler üretmek durumunda kalmıştır. Bu durum stadımızın Yalı’da yapılmasından vaz geçilmesi anlamı taşımamakta , olumsuz koşullar içerisinde kalındığında yeni çözümler üretme düşüncesine dayanmaktadır. Aksi takdirde en az 5 yıl daha stadyum ve tesislere kavuşmamız söz konusu olamaz.

Stadımızın Yalı’da yapılamaması durumunda Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerimizin karşısında bulunan, bir kısmı İzmir Büyükşehir Belediyesine, büyük bir kısmı da Milli Emlak’a ait olan yaklaşık 40.000 m2 lik alanda kulübümüze ve büyük taraftarına yakışan yepyeni bir stat, futbol takımımız için modern bir kamp yeri ve antrenman alanları gibi tesislerin yapılabileceği, tüm ulaşım ve şehircilik kaygılarına uygun bir yer mevcuttur. Yalıda yapılması planlanan stat projesi için bürokratik ve hukuksal engellerin devam edeceğini varsayarak böyle bir seçeneği değerlendirmenin doğru olacağına inanıyoruz. Kaldı ki önerdiğimiz bu seçenek gerçekleşirse hem Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerimizde hem de Yalı’da bulunan tesislerimizde gerekli onaylar alınarak futbol, basketbol, voleybol, yelken ve tenis altyapılarımız ile cimnastik, yüzme, eskrim gibi diğer branşlar için de yeni tesisler kazandırmamız mümkün olacaktır.

Bu proje; hiçbir siyasi söyleme izin vermeyeceği gibi Bakanlığı ile, Valiliği ile, Belediyesi ile Devletimizin tüm kademelerinin ortak emek harcayarak, Türkiye’nin en büyük kentlerinden biri olan İzmir’e spor tesisleri kazandırmasını ve dünyanın sayılı taraftarına sahip, 102 yılı devirebilen ender kulüplerden biri olan KAFSİNKAF’ımıza gelecek kuşaklara da hizmet edebilecek sportif ve mali güç edinmesini sağlayacaktır.

Yönetimler çözüm üretme yeridir. Bizler de KSK Yönetimi olarak kulübümüzün bir an önce stadına, tesislerine ve gelir getirici mali varlıklarına kavuşmasını istemekteyiz. Bunun için çekişmelerin bir kenara bırakılıp, konunun en kısa zamanda olumlu bir çözüme kavuşturulup uygulanması en büyük arzumuzdur.


KSK YÖNETİM KURULU

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'den Gent'e müzikal yolculuk
Sonraki Haber Karşıyaka’da Cumhuriyet konseri ertelendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?