ANA SAYFA > SPOR > KSK yönetiminden '1000 Karşıyakalı Aranıyor' kampanyası

KSK yönetiminden '1000 Karşıyakalı Aranıyor' kampanyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK yönetiminden '1000 Karşıyakalı Aranıyor' kampanyası

Karşıyaka yönetimi futbol, basketbol ve voleybolda sezonun son haftalarına girerken yaşadığı ekonomik darboğazı aşmak için kampanya başlattı.

Yöneticilerle birlikte düzenlediği basın toplantısında, "Kulübe 1000 TL bağışlayacak 1000 karşıyakalı arıyoruz" diyen Başkan Fatih Diniz, şunları söyledi: "Sportif anlamda başarılı bir sezon geçirdiğimize inanıyoruz. Futbolda devre arasında transfer yapamamamıza, teknik heyet değişikliğine ve diğer sorunlara rağmen kulüp için kurtuluş olan Süper Lig şansımız var. Son dönemin en başarılı sezonunu yaşayan basketbolda Euroleague oynamaya adayız. Voleybolda finallere çıkıyoruz ama kulüp olarak mali açıdan tıkandık."

Son 2 yılda kulübün demirbaşlarına haciz gelmediğini, elektrik ve suların kesilmediğini vurgulayan Başkan Diniz, şöyle devam etti: "Mayıs ayında zaten olağan kongremiz var ama bununla ilgili şimdiden tarih açıklayıp takımların konsantrasyonunu bozmak istemiyoruz. Kongre tarihi belirleyip kenara çekilmeyeceğiz. Karşıyaka'nın sportif yarışına destek verecek 1000 Karşıyakalı arıyoruz. Karşıyaka'nın gerçek gücünün ne olduğunu bu kampanyada göreceğiz. Belediyeler, siyasiler, sanayiciler, sivil toplum örgütlerinden destek bekliyoruz. Futbolda Süper Lig'e çıkarsak önümüz açılacak. Mayıs ayında stadımızın inşaatının da başlayacağına inanıyoruz. Bu dönemde desteğe ihtiyacımız var."

Karşıyaka yönetimi, bugün startını verdiği destek kampanyasına katkı sağlayacak herkese sırtında "1000 Karşıyakalı" yazan forma hediye edecek. Destekçilere bağış makbuzu kesileceği gibi, kulübün duyuracağı banka hesaplarına para yatıranlar veya nakit olarak katkı sağlayanlarır isimleri resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. Kampanyaya ilk gün aralarında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın da bulunduğu 16 kişi ve yöneticiler katkı verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atakan Kırkyaşaroğlu Yazıyor...
Sonraki Haber Erdal İzgi Yazıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?