ANA SAYFA > SPOR > KSK Yönetimi: Taraftarımızı stadyumda yanımızda görmek istiyoruz

KSK Yönetimi: Taraftarımızı stadyumda yanımızda görmek istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Yönetimi: Taraftarımızı stadyumda yanımızda görmek istiyoruz

İkinci yarının ilk haftasında pazar günü evinde Eynesil Belediyespor'u konuk edecek Karşıyaka'da yönetim, yaptığı yazılı açıklama ile taraftarlardan tribünleri doldurmalarını istedi.

Yeşil-kırmızılı kulüpten yapılan bildiride, "Şampiyonluk yolunda tüm konsantrasyonumuzu ve gücümüzü tamamen sahaya odaklayabilmek adına en büyük destekçimiz olan taraftarımızı stadyumda yanımızda görmek istiyoruz. Bu amaçla iç sahamızda gerçekleştirdiğimiz canlı maç yayınlarımızı sezon sonuna kadar sona erdirmiş bulunuyoruz. Özellikle gurbetteki Karşıyakalıların bu kararı anlayışla karşılamalarını umuyoruz. İmkanı olan tüm Karşıyakalıların ise sahada terinin son damlasına kadar mücadele edecek futbolcularımızı tribünde 90 dakika boyunca destekleyeceklerine inanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yarıyıl tatilinin heyecanı Karşıyaka’da yaşanacak
Sonraki Haber İzmir'de konut satışlarında düşüş...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?