ANA SAYFA > SPOR > KSK Voleybol'da Süleyman Bozkan Teknik Koordinatörlük görevine getirildi

KSK Voleybol'da Süleyman Bozkan Teknik Koordinatörlük görevine getirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Voleybol'da Süleyman Bozkan Teknik Koordinatörlük görevine getirildi

Karşıyaka Voleybol Şubesi altyapısını güçlendirmek adına çalışmalarına devam ediyor...

Karşıyaka Voleybol'da Teknik Koordinatörlük görevine Süleyman Bozkan getirildi. Bozkan, altyapı takımlarından sorumlu olacak ve bu sene sayısı artan spor  okullarının koordinasyonunu gerçekleştirerek işleyişin düzenini sağlayacak.

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Süleyman Bozkan , " Son dönemde altyapısına verdiği önem ile adını sıklıkla duyuran Karşıyaka Spor Kulübü’nün bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Karşıyaka çok büyük ve köklü bir camia klübünün imkanları ile  birlikte bilgi birikimimizi harmanlayarak Karşıyaka’da voleybolun gençlere aşılanması ve daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Şube Başkanı Serkan Ergüven ise 2006-2008 yılları arasında MEV Voleybol'da birlikte çalıştığı Süleyman Bozkan'a güveninin tam olduğunu belirtirken sözlerini şöyle tamamladı: " Kişiliği, karakteri, çalışkanlığı be tecrübesi ile Süleyman Hocamızın altyapımızın gücüne güç katacağına inancımız tam."

Süleyman Bozkan kimdir?
1 Nisan 1964 Manisa doğumlu Süleyman Bozkan, 9 Eylül Beden Eğitimi ve Spor Fakültesi’nden mezun oldu. Voleybol kariyerine oyuncu antrenör olarak Tukaş Turgutlu Spor’da başlayan Bozkan, MEV Spor Kulübü, Gelişim Koleji, Altınoluk, Seramiksan ve son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’da antrenörlük yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 3. ligden 1. lige kadar yükselten tecrübeli isim, geçtiğimiz sezon play-off yarı finallerinde mücadele etmişti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Stadı'nın ihalesi yapıldı...
Sonraki Haber CHP İzmir adalet yürüyüşünü başlatıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?