ANA SAYFA > SPOR > KSK Voleybol altyapısına Milli antrenör

KSK Voleybol altyapısına Milli antrenör

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Voleybol altyapısına Milli antrenör

Karşıyaka'da Voleybol altyapı antrenörlük görevine Gökhan Kaynak getirildi.

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kaynak, “Karşıyaka Spor Kulübü’nün voleybol altyapıdaki yapılanması oldukça güçlü. Bu nedenle teklif geldiğinde mutlulukla kabul ettim. Burada çalışma imkânı bulmak heyecan verici.” dedi.

Teknik Koordinatör Süleyman Bozkan, Gökhan Kaynak’ın daha önceki başarılarının altını çizerek “Önemli bir ismi kadromuza kattık. İzmir dışında Türkiye voleybolunda söz sahibi olan Karşıyaka, bundan sonra da adından söz ettirmeye devam edecek.” diye konuştu.

Altyapı ve Spor Okulları Yöneticisi Mert Öztamur ise, “Türk voleybolu için bugüne kadar yaptıklarıyla büyük katkı sağlamış Gökhan hocamızın altyapımıza çok büyük güç katacağına inanıyoruz.” dedi.

Gökhan Kaynak, İller Bankası’nda 7 yıl boyunca A takım yardımcı antrenörlüğü görevini üstlendi ve Avrupa kupalarında ülkemizi temsil etti. Bu dönemde altyapıda 2002-2003 ve 2003-2004 yıllarından Gençler Türkiye Şampiyonluğunu kazandı, ardından Galatasaray ve Ankaragücü kadın voleybol takımlarında yardımcı antrenörlük yaptı. Yıldız Kız Milli takımımızda da görev yapan Kaynak, Dünya dördüncülüğü ve Balkan ikinciliği gibi başarılara imza attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de deprem oldu, ama İstanbul daha çok sallandı!
Sonraki Haber Büyükşehir’den sağlık turizmine çifte destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?