ANA SAYFA > SPOR > KSK, Prim ve personel maaşları için kaynak arıyor

KSK, Prim ve personel maaşları için kaynak arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK, Prim ve personel maaşları için kaynak arıyor

PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedeflerken peş peşe gelen yenilgilerle alt sıralara düşen Karşıyaka'da Başkan Fatih Diniz kulak çekti.

Diniz, 2. Başkan Azat Yeşil ve şube yöneticileriyle birlikte tesislere giderek futbolcularla toplantı yaptı. Görüşmede hem moral verip hem kulak çeken Diniz, "Ligde daha yolun başındayız. Hakemler aleyhimize düdükler çalıyor ama bu yenilgilere mazeret değil. Futbolcularımıza güveniyoruz. Takımımızdan beklentimiz yüksek. Onları yalnız bırakmayacağız" dedi.
Başkan Diniz ve futbol şubesinin bu hafta Orduspor deplasmanına da tam kadro gideceği bildirilirken, yönetim Elazığspor galibiyetinin kalan 1500'er TL'lik primi ile oyuncu ve personel maaşlarını yatırabilmek için kaynak arıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Divan Kurulu üyesi Dr.Tahsin Bor vefat etti
Sonraki Haber Çevre Yolunda akıl almaz kaza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?