ANA SAYFA > SPOR > KSK Müzesi'nde sona yaklaşıldı...

KSK Müzesi'nde sona yaklaşıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Müzesi'nde sona yaklaşıldı...

Ekonomik krizi bir türlü aşamayan, yönetimsiz ve şirketleşme çalışmaları sonuçsuz kalan Karşıyaka Spor Kulübü’nde “KSK Müzesi” kurma aşamasında sona yaklaşıldı.

Karşıyaka Belediyesi’nin izniyle Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nun üst katında bulunan salona yapılan “Karşıyaka Spor Kulübü Müzesi”ne Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü de büyük destek veriyor.
Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu tarafından görevlendirilen ve Karşıyaka Tarih Kurulu başkanlığına getirilen Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Diker bugün Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özel ve Karşıyaka Belediyersi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Koordinatörü Mehmet Horasan ile müze alanını gezerek son çalışmaları yerinde inceledi.  
Karşıyaka Spor Kulübü Müzesi'nde kuruluşundan bu yana tarihiyle ilgili tüm materyaller yer alacak. Bu konuda çalışmalar da sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir İl Başkan adayı Yücel, Karşıyaka’da ilgi ile karşılandı
Sonraki Haber Karşıyaka'dan Nazilli Belediyespor'a...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?