ANA SAYFA > SPOR > KSK: Her Zaman Hep Birlikte

KSK: Her Zaman Hep Birlikte

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK: Her Zaman Hep Birlikte

Karşıyaka Spor Kulübü destek kampanyası ile ilgili resmi sitesinden duyuru yayınladı. “Her Zaman Hep Birlikte” başlıklı duyuru şöyle:

“Her Zaman Hep Birlikte”

Destek Kampanyası ile ilgili Bilgilendirme.
Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar’ın öncülüğünde “Her Zaman Hep Birlikte” sloganıyla 13 Temmuz tarihinde başlatılan “Karşıyaka Spor Kulübüne Maddi Destek Kampanyası” ile ilgili olarak; Desteklerinizi aşağıdaki banka hesap numarasına veya kulüp binamıza gelerek nakit yada kredi kartı ile yapabilirsiniz. Katkılarınız karşılığında kesilecek kulüp bağış makbuzları ilgililere iletilecektir. Karşıyaka’mızdaki bütün sivil toplum örgütlerini, kuruluşları, gerçek ve tüzel kişileri, Karşıyaka’da iş yapan esnaf, işadamı ve sanayicilerimizi, Karşıyakalıyım diyen herkesi bu kampanyada yanımızda görmek istiyoruz. Haydi Karşıyakalılar, “Her Zaman Hep Birlikte” birlik ve beraberlikle gücümüzü gösterelim!
Sende Katıl ki Bayrak Dalgalansın!

Karşıyaka Spor Kulübü Derneği

Yönetim Kurulu

Banka Hesap Numarası;

Garanti Bankası Karşıyaka Çarşı Şubesi

TR 80 0006 2001 5960 0006 2978 53

(Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği Hesabı)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanlar drone ile taşındı
Sonraki Haber Bornova’da belediye çalışanlarına özel eğitimler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?