ANA SAYFA > SPOR > KSK Futbol Alt Yapı ile Amatör Kulüpler bir araya geldi

KSK Futbol Alt Yapı ile Amatör Kulüpler bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Futbol Alt Yapı ile Amatör Kulüpler bir araya geldi

Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Alt Yapı Başkanı Tayfun Yüngül ile Karşıyaka Amatör Futbol Birlikleri bir araya geldi.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Birliği, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'a "hayırlı olsun" ziyareti sırasında gündeme gelen "Karşıyaka Spor Kulübü Karşıyakalı amatör futbol kulüplerine soğuk bakıyor" sözü üzerine araya giren Karşıyaka Başkanı Dr.Cemil Tugay'ın girişimi sonucunda Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Alt Yapı Başkanı Tayfun Yüngül, Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Birliği'ne üye kulüp başkanlarına Karşıyaka Spor Kulübü Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesislerinde kahvaltı verdi.
Kahvaltı sonrasında karşılıklı fikir alış verişinde bulunan kulüp başkanları, futbolun alt yapısının amatör kulüpler olduğunu ve yapılacak her türlü işbirliği ile verilecek destekler sonucunda Karşıyaka Spor Kulübü'ne yepyeni yıldızların kazandırılacağını ifade ettiler. Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Alt Yapı Başkanı Tayfun Yüngül de aktarma bedelleri ve kulübün mali durumunun bu organizasyonların önüne geçtiğini ancak gündeme getireceklerini söyledi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tay Park’ta Yaza Merhaba Şenliği var
Sonraki Haber Türkiye Şampiyonlarından Başkan İduğ’a ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?