ANA SAYFA > SPOR > KSK, Emniyet Müdürü ve İl Spor Müdürünü ziyaret etti

KSK, Emniyet Müdürü ve İl Spor Müdürünü ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK, Emniyet Müdürü ve İl Spor Müdürünü ziyaret etti

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Büyükkarcı ve Başkan Vekili Gökhan Şensan, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu'yu ziyaret etti.

Başkan Turgay Büyükkarcı ve Başkan Vekili Gökhan Şensan, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen'i makamında ziyaret ederken; kendilerine forma ve atkımızı hediye ettiler.

Bu ziyaretin ardından Başkan Turgay Büyükkarcı, Başkan Vekili Gökhan Şensan, Tenis Şubesi Başkanı Rıfat Tekbaş ve Ankara temsilcisi Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Başak, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın da katılımıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürü Nüammer Uslu'yu ziyaret ederek tesisleşme konusunda fikir alışverişinde bulundular.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Kadınlardan farklı bir kutlama
Sonraki Haber Karşıyakalı kadınlardan kaymakama zeytin fidanı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?