ANA SAYFA > SPOR > KSK Divan Kurulu'ndan Altuğ'a cevap

KSK Divan Kurulu'ndan Altuğ'a cevap

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Divan Kurulu'ndan Altuğ'a cevap

Karşıyaka Spor Kulübü Divan başkanı Cihan Büyükoral yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Kurulumuz camiaya olan sorumluluklarını bilerek bugüne kadar istenilen her konuda yöneticilere yardımcı olmuş,tüzükteki görevi gereği de kulübümüzün bekası için yapılması gerekenlerle ilgili yönetim kurullarına tavsiyelerde bulunmuştur.

Kurulumuz; Ankara’da stad yapımının takibi,Belediye başkanımızla engellerin kaldırılması yönündeki görüşmeler, müze kurulumuza yer tahsisi yapılmasının sağlanması ve belediye başkanın futbolcu primlerini üstlenmesi ve ayrıca  holding-kulüp ilişkilerinde olumlu ve yönetime destek veren tutumlar ile camiaya verdiği olumlu mesajlarla kulübümüzün bugüne gelmesine katkı sağlamıştır.

Ancak ligin sonunun yaklaşması ile kulübümüzün içinde bulunduğu transfer yasağının gelecek sezonu riske sokma ihtimali bulunmaktadır. Kurulumuz bu sezon iyi performans gösteren futbol takımımızdaki oyuncularımızla teknik kadronun görüşleri doğrultusunda ligler bitmeden kadro oluşturulması gerektiğini de yönetim kuruluna tavsiye etmiştir.

Bugüne kadar sonuç alınamadığı gibi 20 Mayıs’ta kongre kararı alınmıştır. Riskli sürece girilmiş olduğumuzu gören kurulumuz bunu camiayla paylaşma gereği duymuştur.

Konu kişiler değil Karşıyaka Spor Kulübüdür."

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam ve Milletvekili özel öğrencileri yalnız bırakmadı
Sonraki Haber Çağan Irmak, Seferihisar'da fidan dikti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?