ANA SAYFA > SPOR > KSK Divan Başkanlık Kurulu'ndan stat açıklaması

KSK Divan Başkanlık Kurulu'ndan stat açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Divan Başkanlık Kurulu'ndan stat açıklaması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın dün yaptıüğı stad açıklamasına bir cevap ta Karşıyaka Spor Kulübü Derneği Divan Başkanlık Kurulu'ndan geldi.

''Açıklama şu şekilde;

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun ve Sayın Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'ın basına stad ile ilgili yaptıkları açıklamaları üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Sayın Kocaoğlu ''Bir dava yoktur varsa biz uzlaşma konusunda hazır olduğumuzdan gerekirse geri çekeriz'' demiştir.

Karşıyaka Stadı konusunda İzmir  Büyükşehir Belediyesi'nin İmam Kanunu'na aykırılık iddiasıyla açtığı ve Ankara 18.Bölge İdari Mahkemesi'nde görüldükten sonra Bakanlığın itirazıyla, halen Danıştay 13.Dairesi'nde 2016/1430 esas sayıyla görülen ve inceleme aşamasında olan bir dava vardır. Bizler Karşıyakalı ve KSK Divan Başkanlık Kurulu olarak Sayın Kocaoğlu'nun basın açıklamasında ''Davadan Feragat'' sözünü hatırlatıyor ve sözün gereğ yapılarak Danıştay 13.Dairesi'ndeki davadan feragat edilmesini Karşıyaka Spor Kulübü ve Karşıyaka'nın bu konuda önnün açılmasını bekliyoruz.

Karşıyaka Spor Kulübü Derneği Divan Başkanlık Kurulu'' 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çarşıdan baklava ziyafeti
Sonraki Haber ''Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı'' için ilk kazma vuruluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?