ANA SAYFA > SPOR > KSK Divan Başkanı'ndan Acar açıklaması...

KSK Divan Başkanı'ndan Acar açıklaması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Divan Başkanı'ndan Acar açıklaması...

Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Sadrettin İşçimenler, sezon öncesi büyük mali destek verdiği yönetimle ters düşen ve 1461 Trabzon yenilgisi sonrası taraftara yönelik yayınladığı mesajda, "Bu yönetim biz istersek olmaz" ifadelerini kullanan İstanbullu işadamı Erdal Acar'a tepki gösterdi.

Acar'ın kulübe yaz döneminde önemli bir maddi kaynak aktardığını hatırlatan İşçimenler, "Ancak yönetimler kongreyle seçilir, kongreyle görevden ayrılır. Karşıyaka'nın en yüksek karar merci genel kuruldur. Yönetimlerin seçilmesine ve devamlılığına kongre üyeleri karar verir" dedi. 
"Kulübün sahibi kongre iradesidir" mesajını veren Sadrettin İşçimenler, "Halen iş başında seçilmiş bir yönetim var ve yönetimin doğrularını, yanlışlarını, görevde kalıp kalmayacağını kongre belirler" ifadesini kullandı.
Acar'ın çıkışıyla ilgili açıklama yapmayan yönetim ise işbirliğinin devam etmesi için resmi sözleşme imzalanmasını şart koşuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Elektronik kartta sorunlar bitmiyor; Yeni ihale yolda
Sonraki Haber KSK Yönetiminden Özçakar da istifa etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?