ANA SAYFA > SPOR > KSK Başkanı Diniz: Miting taraftarın tepkisi değil, isteği

KSK Başkanı Diniz: Miting taraftarın tepkisi değil, isteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Başkanı Diniz: Miting taraftarın tepkisi değil, isteği

Karşıyaka Kulübü Başkanı Fatih Diniz, İzmirli taraftarların kentteki stadyum sıkıntısına isyan etmek için düzenlediği mitingin örnek olması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinge giderek taraftara destek verdiklerini açıklayan Fatih Diniz, "Yıllardır rakip olan İzmirliler, ortak istekler için birleşti. Kentte eşi görülmemiş bir tablo yaşandı. Bu ses artık her kesimden duyulsun. Atılması gereken adımlar atılsın. Taraftar mitingi bir tepki değil istek" dedi.
Diniz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Artık Karşıyaka, Buca'ya, Göztepe, Sakarya'ya, Altay, Menemen'e ve Altınordu Manisa'ya gitmek zorunda kalmasın. Yerleri neresi olursa olsun bir an önce stat inşaatlarına başlansın. Alsancak ve Atatürk Stadı, kente yakışır hale gelsin."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca: "Bir oyuncu alabiliriz"
Sonraki Haber Karşıyaka Filesinde şok ayrılık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?