ANA SAYFA > SPOR > KSK Asbaşkanı Kılıç: Laf değil iş üretiyoruz

KSK Asbaşkanı Kılıç: Laf değil iş üretiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Asbaşkanı Kılıç: Laf değil iş üretiyoruz

Karşıyaka Spor Kulübü Asbaşkanı Lütfi Kılıç, yapılması planlanan 1000 kişilik spor salonu ve KSK Stadı inşaatıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"1. Yapılması Planlanan 10 000 kişilik yeni salon yerinin tespiti için Karşıyaka Belediyemize yazılı olarak iki kez resmi müracaatta bulunduk. Ancak belediyemizden hala olumlu yada olumsuz bir cevap alamadık. Bunun üzerine çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik ve salonumuz için yer belirledik, Taslak projemizi hazırlayarak Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze resmi müracaatımızı yaptık .
 
2. Karşıyaka Yalı Stadımızla ilgili zemin iyileştirme ve kazık çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu arada Barcelona maçı günü Karşıyaka Belediyesi Zabıta Ekipleri, şikayet olduğu gerekçesi ile stat inşaatını mühürleme girişiminde bulundular. Başkanımız ve ben, derhal inşaat alanına giderek bu girişimi engelledik. Zabıta ekipleri ise polisle geleceklerini söyleyerek ayrıldılar.
 
3. Müteahhit firmanın müracaatı sonunda İzmir Valiliği stat inşaatımızda 7 gün çalışma izni verdi. Müteahhit firma, zaten çevre sakinletinin rahatsız olmamaları adına gereken özeni gösteriyor. Biz de bu konuda takipçiyiz. Ama işlerin bir an evvel bitmesi de çok önemli. Belediyemizden burada  beklediğimiz engel olmak değil yardımcı olmaktır. 
 
Buradan belirtmek isterimki bizim hiçbir kurum ve kuruluşa karşı bir olumsuz bir duruşumuz olmaz .
 
Ama KSK menfaatleri ortak paydamız olmalıdır. 
 
Bizler, hiçbir spekülasyona ve laf yarışına girmeden , camiamızla tam bir uyum içerisinde bu tesislerin bir an evvel bitirilmesine odaklanmış olarak çalışıyoruz. Laf değil iş üretiyoruz.
 
Karşıyaka Spor Kulübümüzün İhtiyacı olan tesislerin yapımı ve bitirilmesi konusunda herkesin işbirliği içinde olması gerekir. 103 yıllık çınarımız olan Karşıyaka Spor Kulübümüzü ancak böyle yaşatabiliriz. O zaman kulübümüzü çok sevmiş oluruz. 
 
Her ne olursa olsun KSK'miz kendi stadına ve tesislerine kavuşacaktır.
 
Billgilerinize sunarım 
 
Lütfi KILIÇ
Karşıyaka Spor Kulübü
Tesisler ve Projelerden sorumlu Asbaşkan"
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engeli kanoyla aştılar
Sonraki Haber Karşıyaka düşme potasında!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?