ANA SAYFA > SPOR > KSK 104. Yıla doğru...

KSK 104. Yıla doğru...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK 104. Yıla doğru...

Karşıyaka Spor Kulübü yarın 104. yaşını kutlayacak. Bu konuda Yönetim Kurulu açıklaması şöyle:

"104. Yılımızda 1912 Ruhuyla Karşıyakalılarla Buluşuyoruz. Karşıyaka Spor Kulübü; bir spor kulübünden de öte bir kültürdür, yaşam biçimidir.
Bizlerin birincil hedefi, bu kültürü yaşatmak, camiamızın tarihine sahip çıkmak ve her branştan sporcularımızın da bu tarihin ve kültürün nasıl, ne zor şartlarda günümüze kadar geldiğini, yüzyılı aşmış tarihlerini bilmeleri öncelikli hedeflerimizdendir.
Kutsal formamızda taşıdığımız Ay Yıldız'ın Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat kendisi tarafından verildiği bilinciyle mücadele etmeleri, bu emanetin bu kültürün olmazsa olmaz bir parçası olduğu bilincini sporcularımıza, taraftarlarımıza anlatmak ve göstermek bizlerin asli görevidir.
Gode Cengiz'lerden Gazci Erol'lara, Lemi Yerli'lerden Bulut'una, Ekrem'inden Kalaycı Yılmaz'ına ve daha birçok bu kültüre hizmet etmiş yürekleri, yaşanmışları şimdiye kadar bu camiayı ayakta tutan en büyük etkendir.
Tarihimizde olduğu gibi, yarın da bütün sporcularımızla birlikte 1 Kasım 1912 kuruluşumuzu kutlamaya değil, 1 Kasım'ı yaşamaya, anlamaya, anlatmaya Karşıyaka Spor Tarihi Müzesine gidiyoruz.
Camiamızın tarihinde bir çok zor süreçler yaşadı ve şu anda da benzeri süreçler yaşıyor olabiliriz ama bu süreçte bizlerin her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu, tarihinden güç alacağı günlerini yaşıyoruz.
Böyle bir dönemde bizlere yön ve güç verecek en büyük şeyin 1912 ruhunda olduğunu çok iyi biliyoruz.
Yarın, 1912 ruhunu taşıyan bütün Karşıyakalılarla Karşıyaka Spor Tarihi Müzesinde Buluşuyoruz.
Tarihini bilmeyen millet yok olmaya mahkumdur.
Nice yüzyıllara,
Yaşa, Varol Kaf Sin Kaf; Şanınla, Şerefinle…

Karşıyaka Spor Kulübü"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Eksikliklerimizi taraftarımız kapatacak
Sonraki Haber Banka Müdürü Kaymakam Yücel’e kumbara hediye etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?