ANA SAYFA > SPOR > Koşan Cadılar, tüm kadınları harekete geçirmek istiyor

Koşan Cadılar, tüm kadınları harekete geçirmek istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koşan Cadılar, tüm kadınları harekete geçirmek istiyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu'nda Koşan Cadılar, finişi Türk bayrağıyla geçti.

Eylul ayında İzmir'deki tüm kadınları harekete teşvik etmeyi misyon edinen; tamamen bu sosyal sorumluluk adına UltraMaraton koşucusu Özden Sertkaya ve Maraton Koşucusu Pelin Pelis tarafından kurulan Koşan Cadılar, Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu’nda Türk Bayrağımız ile yarışı tamamlarken tüm kadınları kucakladıklarını söylediler.

Amaçlarının genç yaşlı; evli bekar;çocuklu çocuksuz tüm tüm adınları harekete çağırmak ve kendilerini spor yaparak iyi hissetmelerine neden olmak olduğunu belirten Koşan Cadılar, yürüyüş,koşu, sohbet eşliğinde yaptıkları aktivitelere tüm kadınları bekliyorlar

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, yörükleri ağırladı
Sonraki Haber TEGV'de ''Her renge yer var''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?