ANA SAYFA > İZMİR > Koruma Kurulu Urla'yı gezdi

Koruma Kurulu Urla'yı gezdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koruma Kurulu Urla'yı gezdi

İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Başkan ve üyeleri, Urla’daki bazı tarihi yapı ve alanlarda incelemelerde bulundu.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; koruma kurulu üyelerine Urla’daki kentsel ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi verirken, İskele’de yapılması planlanan düzenlemeler hakkında da kurul üyeleri ile bilgileri paylaştı.Kentin çok önemli tarihi, arkeolojik ve doğal alanları bulunduğunu ve korunarak kentin gelişmesine özen gösterildiğini belirten Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Hedefimiz bu kentin tarihi değerlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel değerleri ile iç ve dış turizme daha etkin biçimde sunmak” dedi. İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyeleri de Belediye Başkanı Sibel Uyar’a teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisar Belediyesi ''Yerel tohumu yaşatıyor''
Sonraki Haber Karşıyaka'da denizde kadın cesedi bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?